ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΩΡΑΡΙΟ

Το παθολογικό ιατρείο λειτουργεί το απόγευμα από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 5 ως τις 9. Δεχόμαστε επισκέψεις μόνο με ραντεβού, το οποίο μπορείτε να κλείσετε καλώντας τη γραμματεία του ιατρείου στο 2106529298 από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Αντιμετωπίζουμε το πλήρες φάσμα των περιπτώσεων της παθολογίας. Επιπλέον, παρέχουμε εξειδικευμένη διάγνωση και θεραπεία για την υπέρταση, το σακχαρώδη διαβήτη, την υπερλιπιδαιμία, την παχυσαρκία και το κάπνισμα. 

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Μετά από επικοινωνία με τη γραμματεία του ιατρείου αναλαμβάνουμε επισκέψεις κατ' οίκον σε περιπτώσεις ασθενών με οξέα ή χρόνια νοσήματα και αδυναμία μετακίνησης. 

ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΑ-ΣΥΝΤΑΓΕΣ-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Είμαστε πιστοποιημένοι από τον ΕΟΠΥΥ και την ΗΔΙΚΑ και εκδίδουμε συνταγές και παραπεμπτικά για όλα τα ταμεία στο πλαίσιο αμειβόμενης ιατρικής επίσκεψης. Χορηγούμε, επίσης, πιστοποιητικά υγείας και καταλληλότητας για εργασία ή άσκηση, βεβαιώσεις ασθένειας για αναρρωτική άδεια και γνωματεύσεις για έκδοση ή ανανέωση άδειας κατοχής κυνηγετικού όπλου. Δεν είμαστε συμβεβλημένοι με το Υπουργείο Μεταφορών.